újévköszöntő ünnepség

2019.01.14. 09:00

Cseresnyés Péter: Fontos év lesz az idei

Rendkívül fontos, hogy minél többen részt vegyenek az idei európai parlamenti választásokon – ezt Cseresnyés Péter miniszterhelyettes, országgyűlési képviselő mondta szombaton, az Inkey-kastélyban megrendezett újévköszöntő ünnepségen.

Horváth-Balogh Attila

Cseresnyés Péter miniszterhelyettes Fotó: Szakony Attila/Zalai Hírlap

Az eseményen – melyre a térség polgármesterei, a helyi közélet szereplői voltak hivatalosak – Laskai Béla, a házigazda település polgármestere köszöntötte a megjelenteket. Rámutatott: mind a község, mind a térség eredményei, sikerei az egész közösség munkáját tükrözik. Cseresnyés Péter, az Innovációsés Technológiai Minisztérium államtitkára, országgyűlési képviselő beszédében kiemelte: a hazánkba folyamatosan érkező autóipari beruházások is azt mutatják, hogy az ország jó úton jár.

Cseresnyés Péter miniszterhelyettes Fotó: Szakony Attila/Zalai Hírlap

Nemcsak gazdasági vonatkozásban, hanem más szempontból is. – Nem is hinnék, hogy egyegy befektető számára menynyire fontos, hogy az adott ország biztonságos-e – szögezte le.

 

– Ahol nincs biztonság, oda nem szívesen mennek a befektetők sem. Európa nyugati fele manapság nem biztonságos. Ez a migráció következménye. Ha szeretnénk, hogy Európa újra a régi biztonságot nyújtsa lakóinak és a befektetőknek, gondoljuk meg, hogyan szavazunk az európai parlamenti választáson, mert nem mindegy, hogy a migrációt pártolók, vagy az azt ellenzők határozzák meg a jövőben a kontinens sorsát. Pohárköszöntőt Bene Csaba, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke mondott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában