A bevételt az iskola javára fordítják

2019.01.21. 09:00

Sormáson tartották a Batthyány Lajos Gimnázium Alapítványi bálját

Immár 26. alkalommal rendezte meg szombaton a Batthyány Lajos Gimnázium hagyományos alapítványi bálját.

Szabó Zsófia

A diákok bécsi keringőjével kezdődött a bál Fotó: Gergely Szilárd

A színvonalas, telt házas rendezvény, amely a 254 éves kanizsai gimnázium egyik jeles eseménye, idén is nemes célokat támogat. A bevételt a Batthyány-középiskoláért alapítvány az iskola tanulóinak külföldi és belföldi tanulmányútjaira, tehetséggondozásra és eszközfejlesztésre fordítja.

A diákok bécsi keringőjével kezdődött a bál Fotó: Gergely Szilárd

A bálon, amely a végzős diákok nyitótáncával kezdődött, elsőként Balogh László igazgató mondott köszöntőt. Hangsúlyozta: olyan erős közösséget, nagy családot alkotnak a diákok, a tanárok és az intézmény dolgozói, akikért érdemes tenni. Majd Doucha Ferenc, az alapítvány kuratóriumi elnöke szólt a megjelentekhez. Kiemelte: a vendégek sokat segítenek abban, hogy a nagy múltú intézmény még többet tudjon adni diákjainak.

Ezután Dénes Sándor polgármester és Cseresnyés Péter miniszterhelyettes üdvözölte a vendégeket. Majd Németh Bálint énekművész fellépésével folytatódott az est, amit tombolasorsolással és hajnalig tartó tánccal koronáztak meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában