Adventi program

2018.12.11. 09:00

Koncert után ünnepi kézműveskedést tartottak Kerkabarabáson

Adventi ajándékműsorral lepte meg a településen élőket a község önkormányzata. Szombaton este Szóka Júlia színész-operett­énekes összeállítását tekinthették meg az érdeklődők.

Gyuricza Ferenc

Vasárnap délután is megtelt a művelődési ház Fotó: Gyuricza Ferenc/Zalai Hírlap

Eredetileg Leblanc Győzőt és Tóth Évát várták a községbe, ám a közkedvelt művészpáros betegség miatt kénytelen volt lemondani a fellépést. Helyükre Szóka Júlia ugrott be, aki Vidáné Kerese Zsuzsanna polgármester elmondása szerint remek szórakozást nyújtott a falubelieknek.

Vasárnap délután is megtelt a művelődési ház Fotó: Gyuricza Ferenc/Zalai Hírlap

Másnap adventi kézművesprogramra invitálták azokat, akik ünnepi díszbe szerették volna öltöztetni a lakásukat: az önkormányzat asztali díszek, adventi koszorúk készítéséhez biztosított alapanyagokat.

– Ez már jól bevált, mondhatni, hagyományos program a községben, kedvelik a falubeliek, ezért is szerveztük meg – mondta lapunknak a polgármester. – A szombati műsoron több mint ötvenen vettek részt, a vasárnapi kézműves-foglalkozásra pedig közel harmincan jöttek el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában