Pedagógiai cím

2018.12.17. 11:36

Egyetemi partneriskola címet nyert a Landorhegyi Sportiskolai Általános Iskola

A megyeszékhelyi Landorhegyi Sportiskolai Általános Iskola előkelő szakmai pedagógiai címet nyert el a napokban, tájékoztatott minket Rákóczi Marianna, az intézmény tanára, sajtóreferense.

Arany Horváth Zsuzsa

A Landorhegyi-iskola nyolcadikos tanulója, Rákos Szabina és Salamon Bálint ecettel, szódabikarbónával fújt fel lufit Fotó: Katona Tibor

Fotó: Katona Tibor

- Iskolánk sikeres pályázata révén elnyerte A Pécsi Tudományegyetem partnerintézménye címet, amelyet a Dél-Dunántúli Regionális Pedagógusképző Fórum idei ülésén vehetett át – írja tájékoztató levelében a tanárnő.

Ez azt jelenti, hogy a Landorhegyi Sportiskolai Általános Iskola 2019 januárjától bekapcsolódik a pedagógusjelöltek szakmai fejlődésének támogatásába, Vörös Ferencné intézményvezető-helyettes koordinálásával.

A Landorhegyi-iskola nyolcadikos tanulója, Rákos Szabina és Salamon Bálint ecettel, szódabikarbónával fújt fel lufit Fotó: Katona Tibor

A programban részt vevő pedagógusok vállalják a pécsi egyetem képzésében részt vevő tanítójelöltek gyakorlati oktatását, kapcsolatot tartanak a pedagógusjelölt gyakorlatvezető egyetemi oktatójával, részt vesznek a Pécsi Tudományegyetem által szervezett szakmai műhelyfoglalkozásokon, munkájukról szakmai bemutatkozó anyagot készítenek.

Az együttműködés fő területe a pedagógusjelölt hallgatók szakmai gyakorlatában való együttműködés lesz, de ezen kívül a mindennapi oktató-nevelő munka számos területén tudják majd segíteni egymás munkáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában