Visszatekintés

2018.12.26. 08:00

A nyár végi viharok miatt és Mányoki Attiláért is izgulhattunk augusztusban

Már kevesebb, mint egy hét van hátra a 2018-as év utolsó napjáig! Ezúttal augusztus hónap legolvasottabb cikkeit mutatjuk.

zaol.hu

A szilveszter közeledtével a hónapokat egyesével áttekintve megmutatjuk, hogy mely témák érdekelték olvasóinkat a leginkább a 2018-as évben. Ha még nem olvasta a januári, a februári, a márciusi, a májusi, a júniusi, valamint a júliusi listánkat, akkor egy kattintással elérheti őket!

Azt ezúttal is leszögeznénk, hogy az összeállításunkból kihagytuk a közlekedési baleseteket, a rendőrségi híreket és a tragédiákról szóló bejegyzéseket. Próbáltunk minél inkább a Zala megyét érintő eseményekre fókuszálni, így kimaradtak a felsorolásból a nagyvilág hírei, vagy éppen a hazai, illetve külföldi hírességekről szóló beszámolók, hiszen ellenkező esetben szinte kizárólag ebből kerülnének ki a legek.

Mutatjuk, hogy mi történt 2018 augusztusában!

1. Vége a nyárnak? Brutális hidegfront jön hétvégén Zalába

Augusztus végén egy hidegfront érkezett el megyénkbe, mely a nyári kánikula végét jelezte. Az őszies időjárás beköszöntéről itt adtunk hírt!

2. Ilyet még nem látott! Brutális kép a Nagykanizsai villámlásról

Egy kanizsai vihar harmincnyolc pillanatát egyesítette olvasónk egyetlen látványos képben. Nem csoda, hogy sokan kíváncsiak voltak a végeredményre, melyet itt nézhet meg újra!

3. Mányoki Attilát kiengedték az intenzív osztályról

Mányoki Attila hosszútávúszónk az Ocean’s Seven sorozat utolsó állomását nem tudta teljesíteni az oroszlánmedúzák csípése miatt, életveszélyes állapotban került kórházba. Interjút készítettünk Szentes Richárddal, aki vele volt a szerencsétlenül végződött kísérlet során: az írást ezen a linken találja!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában