Prima Díj 2018

2018.11.07. 07:00

Zalai Prima: kié legyen a közönségdíj?

Zala Megye November 16-án ismét átadják a vállalkozói szféra által odaítélt Zalai Prima Díjat. A díjátadó gálának ezúttal a nagykanizsai HSMK ad majd otthont. 

zaol.hu

A Zalai Prima Díjra a VOSZ megyei szervezete által felállított szervezőbizottság tíz kategóriában állított egy-egy jelöltet. Közülük háromnak adják át a Zalai Prima Díjat és a vele járó 1-1 millió forintot. Rajtuk kívül hárman különdíjat kapnak, amelyről a megye különböző részeinek vállalkozóiból álló kuratórium dönt.

Szavazzon a közönségdíjasra

Ugyanakkor a hagyományokhoz híven az idei rendezvényen is lesz közönségdíj, amely a Zalai Hírlap és a zaol.hu hírportál közreműködésével talál gazdára. Szavazni kizárólag a www.zaol.hu internetes oldalunkon lehet november 7.-től egészen november 14. délelőtt 9 óráig. A szavazatot leadó és az elérhetőségüket is feltüntető olvasóink közül kisorsolunk egy nyertest, aki a VOSZ megyei szervezetétől egy értékes festményt kap ajándékba a nagykanizsai Hevesi Sándor Művelődési Központban 2018. november 16-án, pénteken este hat órakor kezdődő gálaesten.

Kérjük látogasson el a zaol.hu/primadij2018 oldalunkra, itt minden információt és a közönségszavazat felületét is megtalálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában