Helyi közélet

2018.11.06. 09:56

Zala Megyei Prima Díj 2018 – Kelemen László

Kelemen László 1965-ben született Zalaegerszegen.

Kelemen László

A mai Széchenyi-iskola elődjében, a Dimitrov Építőipari Szakközépiskolában érettségizett, ahol, mint mondta, nagyon jó tanárai voltak, akik meghatározták pályaválasztását. A Budapesti Műszaki Egyetem Építőmérnöki Karán szerkezetépítő szakon diplomázott. Ösztöndíjasa volt a ZÁÉV-nek, ez meghatározta első munkahelyét is. Az állami építőipari vállalattól egy pályázati lehetőséggel élve a LÉSZ Kft. műszaki vezetőjeként folytatta a munkát.

Kelemen László

Közben ugyancsak a BME-n megszerezte igazságügyi szakértői másoddiplomáját. Egyéni vállalkozóként 1999 óta magántervező, s 2013-ban megalapította vállalkozását, a Kelemen Építész Műhely Kft.-t. Több ipari cég üzemcsarnokait, családi- és társasházakat, templomfelújításokat tervezett. A Teljesítésigazolási Szakértői Szerv tagja. Munkáját tavaly Építők Elismerő Oklevéllel jutalmazta a nemzetgazdasági miniszter. Két, 22 és 17 éves fiúgyermek édesapja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában