sok meglepetés vár a diákokra

2018.11.30. 10:00

Vörösmarty-napokat tartanak a lenti iskolában

Szombaton a névadó tiszteletére rendezendő ünnepélyes megemlékezéssel veszi kezdetét az idei iskolahét programsorozata a Vörösmarty Mihály Általános Iskolában.

Korosa Titanilla

A hagyományoknak megfelelően jövő héten mindennap különféle programok – tanulmányi versenyek, illetve egyéb meglepetések – várják majd az iskola diákjait a Vörösmartyban.

Hétfőn az első és második évfolyamos tanulóknak, valamint az óvodásoknak rendeznek szavalóversenyt, emellett ezen a napon kerül sor az irodalmi pályázat díjkiosztójára is. A délután folyamán pedig adventi koszorút készíthetnek a diákok. Kedden matematikaversenyen próbálhatják ki magukat a jelentkezők, szerdán pedig Mikulás-váró programmal indítják a napot.

Szerdán több érdekes programban és meglepetésben lesz részük az iskolásoknak. Dél­előtt Zsolnay Gyöngyi korábbi válogatott kosárlabdázó is az iskola vendége lesz. Délután megismerhetik a diákok a mézeskalács-készítés módját, majd a sportdélutánon elindul az osztályok közti küzdelem. Csütörtökön többféle mézet kóstolhatnak majd a gyerekek helyi termelők kínálatából, majd játékos vetélkedőn vehetnek részt, illetve e napon kerül sor a Vörösmarty-szavalóversenyre. Pénteken, az iskolahét utolsó napján retró vetélkedő, balettbemutató, majd diszkó zárja a programot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában