Versenyeztek

2018.11.19. 08:00

Nyolcadjára rendeztek vidám őszi vetélkedőt Kilimánban

Ismét jó hangulatú, közösségkovácsoló őszi vetélkedőt tartottak szombaton a település kultúrházában. A győzelemnek a tavalyihoz hasonlóan a pacsaiak örülhettek.

Benedek Bálint

Akcióban a gelseszigetiek. Szabó Rita (balról) és Bognár Csilla az egyik szórakoztató feladat közben Fotó: Szakony Attila/Zalai Hírlap

Szellemi kvízek és ügyességi játékok színesítették a programot. A nyolcadik vetélkedőre minden eddiginél több csapat érkezett a környékbeli településekről, sőt a címvédő pacsai hölgyek egy férfi kísérővel is gyarapodtak.

– Móka, kacagás, jókedv jellemezte a sorozatban nyolcadik vetélkedőt, a környék településeinek a tagjai ilyen felhőtlen légkörben készülnek a télre – mondta Pusztai Szabolcs, a vendéglátó Kilimán polgármestere. – Igyekeztünk az előző évek feladatain változtatni, hogy mindig új kihívások elé állítsuk a csapatokat.

Akcióban a gelseszigetiek. Szabó Rita (balról) és Bognár Csilla az egyik szórakoztató feladat közben Fotó: Szakony Attila/Zalai Hírlap

A kivételes élmény kedvéért nevezett harmadik alkalommal a pacsai Csupacsajok+1 pasi fantázianevű csapat. Bokor Ferencné alpolgármester elmondta: főleg a játékos feladatokban remekeltek.

Ez az eredményekből is látszott, hiszen a pacsaiak győztek, megelőzve a gelseszigeti és alsórajki együtteseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában