Bővülő szolgáltatások

2018.11.08. 13:35

Megnyitották a Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány keszthelyi irodáját

Új helyen, a belváros közelében várja a keszthelyi és térségi vállalkozókat a Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány. Az új keszthelyi irodát csütörtökön nyitották meg.

Keszey Ágnes

Nagy András, Pácsonyi Imre és Nagy Bálint az iroda megnyitóján

A Szalasztó utcában nyílt meg az 55 négyzetméter alapterületű, két helyiségből álló iroda, melynek átadásán Pácsonyi Imre, a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke az alapító önkormányzat nevében köszöntötte a megjelenteket. Elmondta, hogy 1992-ben jött létre a ZMVA, mely a mikro -és középvállalkozásokat segíti – többek között hitelezéssel, a Széchenyi-kártyával és nemzetközi projektekben való részvétellel, hozzájárulva a megye gazdaságának növeléséhez. Ismertette a közel egy milliárd forintos keretösszegű megyei foglalkoztatási paktum eredményeit, melyben szintén aktív szerepet vállal az alapítvány. Nagy Bálint, Keszthely alpolgármestere kiemelte, hogy az önkormányzat számára is fontos a vállalkozások segítése, s szólt a város vállalkozásfejlesztési és munkaerőpiaci projektjeiről. Nagy András, a ZMVA ügyvezető igazgatója elmondta: az általuk nyújtott szolgáltatások bővítése miatt költözött az iroda a nagyobb alapterületű ingatlanba. Az alapítvány 2500 vállalkozással áll kapcsolatban, ezek közül a különböző finanszírozási formákat igénybe vevő keszthelyi cégek aránya kiemelkedő.

Nagy András, Pácsonyi Imre és Nagy Bálint az iroda megnyitóján

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában