Flashmob

2018.11.19. 14:00

Lilába öltözött a zalaegerszegi Dísz tér

Lila színbe öltözött a megyeszékhely Dísz tere és a polgármesteri hivatal épülete szombaton este. A „Korán érkeztem” Közhasznú Egyesület a Koraszülött Gyermekekért és Családokért szervezésében flashmobot láthattak az arra járók, amely a koraszülöttek helyzetére, családjaik nehézségeire, illetve a támogatásukra hívta fel a figyelmet.

Arany Horváth Zsuzsa

A flashmob a koraszülöttekre hívta fel a figyelmet Fotó: Katona/Zalai Hírlap

Bognárné Bengő Hajnalka elnök a szervezők nevében lapunknak elmondta, a kampány célja, hogy a koraszülöttek világnapja alkalmából az érintettek érezzék, nincsenek egyedül esetleges gondjaikban, s azok is teljes életet élhetnek, akik korábban kezdték el az életet. A flashmob a kampány jellegzetes lila színére épült, táncosok mutatták be produkciójukat, felhangzott egy érintett család beszélgetése, melynek aláfestő zenéjét a „Korán érkeztem” tagjai állították össze. A programot Mihály Péter színművész műsora zárta. A 150-200 családdal szoros kapcsolatban álló egyesület évente két alkalommal hívja fel a figyelmet e speciális élethelyzetre.

A flashmob a koraszülöttekre hívta fel a figyelmet Fotó: Katona/Zalai Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában