A bevételt jótékony célra fordítják

2018.10.18. 09:00

Sportnap a Fitt Park jegyében Teskándon

Vasárnap jó hangulatú szabadidős programokkal emlékeztek meg a helyiek és vendégeik a településen tavaly létesült fitneszpark születésnapjáról. A szabadtéri edzőgépekkel felszerelt park évfordulójára Fitt Park sportnapot szerveztek.

Hajdu Péter

Mintegy 150-en indultak a futóversenyeken Fotó: Önkormányzat, Teskánd

Fazekas István jegyző, a program szervezője elmondta, a sport jegyében az egész települést megmozgatták a nap folyamán, és a hagyományőrzést sem hagyták figyelmen kívül, mivel a búcsú napjára időzítették a rendezvényt.

Mintegy 150-en indultak a futóversenyeken Fotó: Önkormányzat, Teskánd

Délelőtt teljesítményfutásokra lehetett nevezni, és mintegy másfélszázan éltek is a lehetőséggel, korosztályonként különböző távokat teljesítve. Délután is a testmozgás, az edzés játszotta a főszerepet, s mellette nagy sikert aratott, főleg a gyerekek körében, az állatsimogató, a légvár. A főzőklub tagjai pedig palacsintát sütöttek, továbbá bográcsgulyás és vadpörkölt várta a vendégeket. Mint Fazekas István elmondta, a becsületkasszás bevételt a sportpálya melletti játszótér fejlesztésére fordítják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában