Mindenkinek jó program

2018.09.07. 14:00

Indul a 15. Kanizsai Bor- és Dödöllefesztivál

Mindenkinek színes programot kínál az idei 15. Kanizsai Bor- és Dödöllefesztivál .

Magyari Kinga, Zalai Hírlap, zaol.hu

A tavalyihoz hasonlóan az idén is több helyi kulturális csoport csatlakozik majd a szüreti felvonuláshoz Fotó: Archív/Szakony Attila

Minden korosztály érdeklődésére számot tartó, folyamatos programkavalkád révén országosan ismert, népszerű rendezvénnyé nőtte ki magát a szeptember 7-8-án tartandó fesztivál.

Módosul a forgalom!

A fesztivál idejére a város autós, illetve buszos közlekedése változott. Erről ITT talál részletesebb információkat.

Pénteken: a nagykanizsai Erzsébet téren a Vadrózsa tánccsoport ad műsort, amit dzsúdóbemutató követ. A 16 órakor kezdődő ünnepélyes fesztiválnyitás után pedig egymást váltják a fellépők a színpadon.

Szombaton: 9 órakor Dödölle futással folytatódik a fesztivál, majd a HSMK elől indul a hagyományos szüreti felvonulás. Ezzel egy időben 19 csapat részvételével megkezdődik a főzőverseny, délben a szakértőkből álló zsűri kiválasztja Thúry borát.

Eközben helyi és környékbeli csoportok egymást váltják a színpadon. A főzőverseny 17 órai díjátadója után koncertek következnek. Ezekről részletesebben ITT tájékozódhat.

 

 

A tavalyihoz hasonlóan az idén is több helyi kulturális csoport csatlakozik
majd a szüreti felvonuláshoz Fotó: Archív/Szakony Attila

Rendszeres fellépő, azaz folyamatosan visszatérő vendég a dél-zalai városban a Budapest Bár. A kávéházi cigányzenét játszó együttes szombaton este ad koncertet.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában