Helyi közélet

2018.08.11. 16:00

Újjászervezik a Független Kisgazdapártot Zalaegerszegen

Több ezer levelet küldtek szét országszerte az egykori tagoknak, ezzel megkezdődött a Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt újjászervezése.

Arany Gábor

Erről számolt be pénteken zalaegerszegi tájékoztatóján Baranyai Marcell, aki elmondása szerint Balogh Károly országos elnöktől kapott megbízást a zalai tagszervezésre. Mint a pécsi egyetemen jogi tanulmányokat folytató, 20 éves zalaegerszegi fiatalember felidézte, a Torgyán József nevével fémjelzett korszak utáni éveket a belharcok jellemezték a párton belül.

Az elmúlt évben kezdődött a párt újraszervezése. A fővároson kívül Székesfehérváron, Tatán, Békésben és Zalában indult meg a munka. Megyénkben 15 tagot sikerült megtalálni. Az országgyűlési választáson már állítottak jelölteket, a kisgazdapárt az egyéni és listás szavazatokból 1536 gyűjtött be. Céljuk jelölteket állítani a jövő évi európai parlamenti választásra is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában