Elismerés

2018.07.14. 10:00

Kitüntetéseket adtak át a bíróságok napján Zalaegerszegen

A bíróságok napja alkalmából rendezett helyi ünnepségen három zalai igazságügyi dolgozó kapott elismerést.

ZH

Takácsné Levolt Ildikó, dr. Beznicza Árpád és Toplak Emilné

Dr. Beznicza Árpád, a Zalaegerszegi Törvényszék leköszönő kollégiumvezetője a Juhász Andor-díj arany fokozatát, a legmagasabb bírósági kitüntetést vehette át, a Zalaegerszegi Járásbíróság irodavezetője, Takácsné Levolt Ildikó a díj bronz fokozatát kapta, míg Toplak Emilné, a Zalaegerszegi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság irodavezetője munkáját 45 éves bírósági szolgálata alkalmából Bírósági Szolgálatért Oklevéllel ismerték el.

Takácsné Levolt Ildikó, dr. Beznicza Árpád és Toplak Emilné

Az Országos Igazságszolgáltatási Tanács Hivatala 2000-ben a bírói hatalom gyakorlásáról szóló 1869. évi IV. törvénycikk kihirdetésének évfordulóját, július 15-ét a bírák és az igazságügyi alkalmazottak ünnepnapjává nyilvánította. A bíróságok napja alkalmából idén országosan 156 bíró és igazságügyi alkalmazott kapott elismerést. A Juhász Andor-díj arany fokozatát 10-en kapták meg, köztük dr. Beznicza Árpád, a bronz fokozatát 17-en, köztük Takácsné Levolt Ildikó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában