Egy egész napon át

2018.04.21. 08:30

Vidám vetélkedőt tartottak pénteken Zalaegerszegen

„Felejts el, gyerünk, most minden rosszat! Na ez az a parti, ami izgalomba hozhat...”, harsogott háromszáz torokból a Soho Party dala, és dübörgött hozzá a zene pénteken reggel kilenckor az egerszegi városháza előtt, ahol az Aludj máskor! nevű 24 órás ifjúsági vetélkedő csapatai várták az indítójelet, amit Balaicz Zoltán polgármester adott meg.

Arany Gábor

Fotó: Katona/Zalai Hírlap

A hetedik alkalommal megrendezett városi diáknap részeként hatodszor tartották meg a nonstop vetélkedőt. Idén kilenc középiskolából háromszáz fiatal veselkedett neki a feladatoknak. Ebből pedig volt bőven. Ahogy Csefkó Balázs, a vetélkedő játékmestere elmondta, hetven különböző próbatételt ötlöttek ki. A központot a sportcsarnokban rendezték be, de ezenkívül a város több pontjára is el kellett látogatni a versenyzőknek.

Fotó: Katona Tibor/Zalai Hírlap

A sport-, ügyességi, logikai feladatok mellett a kreativitásukat, zenei és művészeti tehetségüket is megcsillogtathatták a diákok. – Az idei verseny témája a játék köré épült, mindegyik csapatnak játékgyárat kellett létrehoznia – magyarázta Csefkó Balázs. – A közösségépítés a fontos, be kellett mutatniuk a folyamatot az ötlettől a megvalósításig, hogy mi módon készítenek játékot. Arra vagyunk kíváncsiak, minént tudnak csapatként együtt dolgozni, mennyire ötletesek – mondta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában