Fejlesztések

2018.04.16. 10:00

Beruházások a murakeresztúri sportpályán

A település sportpályáján új beruházásokat avattak tegnap, s a labdarúgócsapat új kisbuszt is átvehetett.

Benedek Bálint

Fotó: Szakony Attila/ Zalai Hírlap

- A település sportjáért öt éve próbálunk tenni, a munkában segítségünkre volt az önkormányzat, helyi és környékbeli vállalkozók, de a civil életből is érkeztek támogatók – mondta ünnepi beszédében Polgár Róbert, a Sportegyesület Murakeresztúr elnöke. – Előfordult, hogy csak mellettünk álltak, de nekünk ez is sokat jelentett.

Ennek köszönhetően nagyon sok, látványos beruházást valósítottunk meg. Felszereltük a pályát biztonsági korláttal, labdafogó hálóval, cserepaddal, kapukkal, az idei évben elkészült a lelátó is. A sportöltözőben fűtéskorszerűsítést és hőszigetelést hajtottunk végre, és napkollektorokkal gazdagodott az épület. Ugyancsak az öltözőhöz tartozik egy fedett közösségi tér, valamint a társasági adóból megvásárolhattuk az új kisbuszt.

Polgár Róbert hozzátette: a fejlesztések összértéke közel 20 millió forint volt.

Beszédét követően prof. dr. Gadányi Károly, a település díszpolgára, a Vas Megyei Labdarúgó Szövetség elnöke díjakat adott át. A zalai szövetség támogatásával sokéves elismerésre méltó teljesítményéért, az utánpótlás-nevelésben végzett munkájáért a csapat edzője, Visnovics László kiváló edző oklevelet vehetett át.

A Murakeresztúr labdarúgásának újjászervezéséért Polgár Róbert kiváló labdarúgó elismerést kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában