Új munkahelyet szeretne?

2018.03.12. 17:01

Állást keres? Mutatjuk a legfrissebb zalai ajánlatokat!

Tavasszal sokan váltanak munkahelyet, elkezdődnek a szezonális munkák is. Nézze meg oldalunkon a zalai állásajánlatokat!

zaol.hu

Jobb munkát, normálisabb főnököt vagy több fizetést szeretne?

Tavasszal többen váltanak munkahelyet, mint a téli időszakban, nézze meg, milyen új lehetőségek várnak Önre Zala megyében!

Kertészet és állatgondozás

Tavasszal megnő a kereslet a mezőgazdasági munkásokra, a jó időben elkezdődnek a metszések, palántázások, keltetések. Kertészetek, mezőgazdasági és állattenyésztő cégek keresnek új munkatársakat.

Vendéglátás

Tavasszal több szezonális vendéglátóhely is újranyit Zala megyében és a Balatonnál. Pincér, cukrász, pultos, pék, szakács, recepciós, szobalány-minden pozícióba várják a jelentkezőket.

Sofőrök

Ha szeret úton lenni, több sofőr ajánlat közül is választhat. Belföldi fuvarozás, betegszállítás és külföldi kamionos munka is szerepel ajánlataink között.

Gyártósor mellett

A Zala megyei gyárakba is folyamatos a felvétel. Többnyire több műszakos munkarendbe keresik a termék összeszerelő jelentkezőket, akár megváltozott munkaképességű pályázók személyében is.

Építkezés

Tavasszal folytatódnak az építkezési munkák. Villanyszerelő, ács, kőműves, festő, gépkezelő, burkoló, víz- gáz- és fűtésszerelő jelentkezését is várják a cégek.

Nézze meg a részletes Zala megyei állásajánlatokat, és jelentkezési módokat az alábbi oldalon!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában