A te jövőd

2018.01.26. 08:00

Az élet bármely területére felkészít az egerszegi Csány László Szakgimnázium

Nem tudtam 14 évesen, hogy mi akarok majd lenni, de ez az iskola erős alapokat adott, ami segített abban, hogy később megálljam a helyemet.

Arany Gábor

Volt csányos diákok

Fotó: Arany Gábor

Ezt Fehér Gábor mondta, akivel Skype-on folyt a beszélgetés csütörtökön kora este az egerszegi Csány László szakgimnázium aulájában.

A tíz éve Svájcban élő, dolgozó fiatalember egyike volt azoknak, akik anno az egerszegi középiskolából indultak, és bekapcsolódtak a „Nem lehetetlen… – örökségünk a Te jövőd!” című programba, amelyet a pályaválasztási rendezvénysorozat zárásaként szervezett az intézmény.

Rajta kívül a helyszínen láthatták, hallhatták a mostani és leendő diákok, az érdeklődő szülők Dömötör Balázs zenei menedzsert, Stárics Kornélt, a ZTE kosárlabdaklub ügyvezetőjét, a pénzügyi szektort képviselő Szabó Évát és dr. Koller Valériát, valamint Szabóné Mileji Ágotát, a Magyar Államkincstár megyei vezetőjét, Péterfi Mónika könyvvizsgálót, a Csány közgazdász tanárát.

Volt csányos diákok
Fotós: Arany Gábor

Mint Németh Andrea intézményvezető elmondta, a második alkalommal megtartott programmal azt kívánják bemutatni, hogy milyen sokoldalú képzettségre tehetnek szert a diákok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában