Ajándékot kaptak

2017.12.21. 17:41

Karácsonyi ajándékkal lepték meg a gyerekeket Letenyén

Egy rakás játék kerül a lakóotthonban élő gyermekek karácsonyfája alá a letenyei járási hivatal tisztviselőinek jóvoltából.

Pásztor András

Szendrődi Gabriella, a Letenyei Járási Hivatal vezetője (balról) adja át az ajándékokat Boáné Pintér Erzsébetnek Fotó: Szakony Attila

Mint azt Szendrődi Gabriella hivatalvezető elmondta: kollégáival együtt minden évben csatlakoznak valamilyen adománygyűjtéshez, tavaly a Zala Megyei Kormányhivatal által indított gyűjtésbe szálltak be, az idén viszont önmaguk gyűjtöttek a letenyei lakóotthonokban élő fiatalok számára.

– Az összegyűlt pénzből sok ajándékot sikerült vásárolni, a gyerekeknek építő- és társasjátékokat, sporteszközöket, képes könyveket és egyéb játékokat hoztunk – árulta el Szendrődi Gabriella, aki hozzátette: a járási hivatal valamennyi dolgozója részt vett az adománygyűjtésben.

Szendrődi Gabriella, a Letenyei Járási Hivatal vezetője (balról) adja át az ajándékokat Boáné Pintér Erzsébetnek Fotó: Szakony Attila

– Nagy örömünkre szolgál, hogy minket választott a járási hivatal, itt Letenyén ugyanis négy lakásotthonban összesen 42 fiatal ellátását, gondozását végezzük – mondta Boáné Pintér Erzsébet szakmai vezető, aki hozzátette: a lakásotthonok tárgyi ellátása, felszereltsége jónak nevezhető, de az új játékokat mindig örömmel fogadják a fiatalok.

A gyerekek is készültek meglepetéssel, a járási hivatal vezetőjének az általuk készített karácsonyi kompozíciót adták át.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában