Keszthely

2017.10.05. 19:30

Lemond a keszthelyi tv ügyvezetője

Írásban be fogja nyújtani lemondását – jelentette be Németh Zsolt, a helyi televízió ügyvezetője a keszthelyi képviselő-testület októberi soros ülésén.

Keszey Ágnes

A Keszthelyi Televízió Szolgáltató Nonprofit Kft. ügyvezető-igazgatója döntését személyes okokra hivatkozva jelentette be a csütörtökön megtartott képviselő-testületi ülésen. A cég első félévi gazdálkodását is áttekintették a képviselők, csakúgy, mint a többi önkormányzati kft. működését és pénzügyi mutatóit. A hulladékszállítást végző HUSZ Kft. működésével kapcsolatosan több kérdés felmerült. A cég október elejétől alvállalkozóként végzi a közszolgáltatást. Hosszasan tárgyaltak a képviselők a Keszthelyi Kiscápák kérelméről. A gyerekek úszásoktatását és több sikeres versenyző felkészítését végző egyesület pályázatot nyert egy Sydney-ben tartandó edzőtáborban és úszóversenyen való résztvételre.

Az igényelt összegnél kevesebb támogatásban részesültek, így kéréssel fordultak az önkormányzathoz. Az ülésen az a döntés született, hogy az Emberi Erőforrások Bizottsága fog határozni a több százezres nagyságrendű kérelemről. Hozzájárultak a képviselők pályázatok támogatási szerződésének aláírásához a Kísérleti utcai tagóvoda épületének átalakítására és bővítésére, a kertvárosi csapadékvíz-elvezető rendszer fejlesztésére és a Zöldváros program megvalósítására. Tárgyaltak egy kormányzati programról is, melynek segítségével a Fodor utcában sportparkot alakítanak k

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában