Vádemelés

2024.05.21. 08:13

Honfitársát verte meg az ukrán vendégmunkás

A munkásszállói összecsapás miatt büntetőeljárás indult, ebben nemrég készült el a vádirat.

Arany Gábor

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Audio und werbung

Ennek lényege szerint az erőszakba torkollott konfliktus 2023. december 4-én délután történt Zalaegerszegen, a Vizslaparki úti munkáshotelben. Egy 27 éves ukrán állampolgárságú férfi kopogott be honfitársa szobájába, aztán a két férfi között veszekedés alakult ki, ami elfajult. A látogató először két kézzel meglökte ellenfelét a vállainál, majd karjával átölelte a fejét, leszorította áldozata mellkasához, és így tartotta egy ideig. Miután a szorításból elengedte, megragadta honfitársa bal karját, erősen megszorította, és bekísérte a szobájába, de ekkor még többször ököllel is megütötte a mellkasán, miközben trágár mód szidalmazta. A bántalmazásban a megtámadott férfi nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.
A Zalaegerszegi Járási Ügyészség a férfivel szemben testi sértés bűntette miatt emelt vádat, közölte az ügyről tájékoztatva dr. Jánky Judit, a megyei főügyészség sajtószóvivője. AG
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában