Rendőrségi összefoglaló

2024.04.15. 10:53

Távoltartási végzés, ittas sofőrök, járművel hajtott a villanyoszlopba - Összefoglaló

Szabálysértési feljelentéssel 44 alkalommal éltek a zalai rendőrök, helyszíni bírságot 97, míg közigazgatási bírságot 62 alkalommal szabtak ki, engedély nélküli vezetés miatt 2 személlyel szemben indítottak eljárást.

Zaol.hu

Távoltartási végzés

A nagykanizsai rendőrök egy férfival szemben alkalmaztak ideiglenes megelőző távoltartást hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Ittas sofőrök

Az ittas vezetők kiszűrése érdekében tartott ellenőrzések eredményeként a járőrök nyolc olyan sofőrrel szemben intézkedtek, akik ittasan vettek részt a közlekedésben. A gépkocsivezetőkkel szemben eljárás indult. Egyikőjük anyagi kárral járó balesetet okozott, amikor Ozmánbükön egy villanyoszlopnak ütközött az autójával.

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy minden esetben maradéktalanul tartsák be a közlekedési szabályokat! Tartózkodjanak az alkohol és bódító hatású szerek fogyasztásától a járművezetés megkezdése előtt!

Police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában