A lakosság segítségét kéri a rendőrség

2024.04.02. 14:45

Kitört egy villanyoszlopot Szentgyörgyvölgyön

A lakosság segítségét kéri a rendőrség egy Szentgyörgyvölgyön történt közlekedési baleset körülményeinek tisztázásához, írja a police.hu.

Zaol.hu

Forrás: police.hu

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság 20000/2964/2024. általános számon indított eljárást egy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2024. március 28-án 18 óra körül Szentgyörgyvölgyön, a Vörösmarty utca 6. szám előtt közlekedett egy ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú, sötét színű, Audi Q7 típusú személygépkocsival. A sofőr nekihajtott a kapubejáró előtt lévő gumiabroncsoknak, majd kitörte a villanyoszlopot. Az ismeretlen jármű vezetője ezt követően adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Forrás: police.hu

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy az ismeretlen sofőr, vagy aki látta a balesetet, arról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen az Eszteregnyei Baleseti Helyszínelő Alosztályon, a Nagykanizsai Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-93/312-190-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es díjmentes segélyhívó számon!

Segítségüket előre is köszönik!

(Forrás: police.hu)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában