Nemzetközi körözés volt ellene érvényben

2024.04.16. 10:05

Ikertestvérének adta ki magát egy külföldi férfi Keszthelyen

Az ikertestvérének adta ki magát egy külföldi férfi, de pechjére nemzetközi körözés volt ellene érvényben. A keszthelyi rendőrök gyorsított eljárásban állítják bíróság elé, írja a police.hu.

Zaol.hu

Forrás: police.hu

A járőrök 2024. április 15-én dél körül Keszthelyen, a Csárda utcában ellenőrizték egy autó utasát, aki egy német hatóságok által kiállított betegkártyával, valamint egy befotózott tartózkodási engedéllyel igazolta személyazonosságát. Mivel kiderült, hogy nemzetközi körözés van elrendelve a külföldi férfi ellen, a rendőrök elfogták, és a Zala Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték. 

A börtönben a befogadásakor a 31 éves török állampolgár ijedtében elmondta, hogy ikertestvérének adta ki magát, mert neki nincsen útlevele. Kirándulni érkezett Magyarországra, hogy megnézze a Balatont.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság nyomozói közokirat-hamisítás bűntett miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették. A gyanúsítottat gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

(Forrás: police.hu)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában