Egy kisteherautó és két személyautó ütközött össze

2024.03.02. 10:22

Hármas karambol a 76-oson Bagodnál

Egy kisteherautó és két személyautó ütközött össze a 76-os főút 66-os kilométerszelvényénél, Bagod és Zalaszentgyörgy között, adta hírül szombaton délelőtt fél 11 tájban a katasztrófavédelem VÉSZ applikációja.

Zaol.hu

A helyszínre tűzoltók, két mentőautó, három rendőrautó érkezett.

Fotó: Pezzetta Umberto

A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók áramtalanították az egyik járművet. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek. (Forrás: katasztrofavedelem.hu)

Fotóriporterünk a helyszínre érve a következőket tapasztalta: három autó ütközött Bagodnál a Csurgaszi elágazóban. A baleset  - a helyszíni információk szerint - úgy történt, hogy egy Skoda Fabia személyautó sofőrje figyelmetlenül hajtott ki a 76-os főútra Zalalövő felől és a Körmend felől érkező SEAT Ibizának ütközött. 

Fotó: Pezzetta Umberto

Utóbbi gépjármű ezt követően a szemből érkező svájci rendszámú furgonnak ütközött. A svájci autóban egy hölgy könnyeben megsérült. A helyszínre tűzoltók, két mentőautó, három rendőrautó érkezett. Az anyagi kár kicsi, koccanással megúszták az autósok.

Fotó: Pezzetta Umberto


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában