Rendőrségi összefoglaló

2024.02.19. 13:40

Egy sofőr jogsi nélkül, tízen ittasan vezettek Zalában

Szabálysértési feljelentéssel 47 alkalommal éltek a zalai rendőrök, helyszíni bírságot 185, míg közigazgatási bírságot 123 alkalommal szabtak ki.

Zaol.hu

Fotó: Illusztráció / Fehér Márk

A járőrök 2024. február 14-én 17 órakor Zalaegerszegen, a Speditőr utcában ellenőriztek egy személygépkocsit. Az igazoltatás során a rendőrök megállapították, hogy a járművet vezető 56 éves türjei lakos vezetői engedéllyel soha nem rendelkezett. A gépkocsi ellenőrzése során kiderült, hogy arra egy másik gépjármű hatósági jelzését tették fel. A férfit előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

Az egyenruhások a vármegye útjain alkoholszondás ellenőrzést is végeztek, amely során 10 esetben mutatott pozitív eredményt a műszer. Az ittas sofőrökkel szemben eljárást indítottak a rendőrök.

Soha ne üljenek ittasan a volán mögé, valamint olyan járműbe sem, melyet ittas személy vezet! Ne engedjék meg családtagjaiknak, rokonaiknak, ismerőseiknek sem, hogy ittasan gépjárművet vezessenek!

Forrás: police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában