Ez történt szombaton

2024.01.28. 10:16

Tűzoltói beavatkozások Zalában

A Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a mai napon az alábbi, tűzoltói beavatkozást igénylő jelzések érkeztek:

Zaol.hu

Forrás: Katasztrófavédelem

09:51 | Zalaszentgrót: Lerakódott kátrány égett egy családi háznál Zalaszentgróton, a Dobó István utcában. A helyi önkormányzati tűzoltók eltávolították az égésterméket a teatűzhelyből, majd átvizsgálták a füstelvezetőt, és felügyelet mellett kiégették. A tulajdonos figyelmét felhívták, hogy kéményseprővel vizsgáltassa át az elvezetőt. 

19:35 | Zalaegerszeg: Elakadt egy mentőautó a sáros úton Zalaegerszegen, az öreghegyi úton. Mire a város hivatásos tűzoltói kiérkeztek, egy civil autómentő megkezdte a társszerv autójának mentését. Az egység segített ebben, így közösen sikerült kihúzni a mentőautót, ami folytatni tudta útját. 

22:52 | Alsónemesapáti: Teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi Alsónemesapátiban, a Petőfi utcában. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a tüzet – írja a katasztrófavédelem.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában