Az elmúlt 24 órában történt

2024.01.30. 13:00

Rendőrségi intézkedések számokban

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a szolgálatban lévő állomány két főt fogott el. A zalai járőrök 14 főt állítottak elő, közülük öt személyt mintavétel céljából. Biztonsági intézkedés egy esetben történt. Szabálysértési feljelentéssel 18 alkalommal éltek a zalai rendőrök, helyszíni bírságot 67, míg közigazgatási bírságot 41 alkalommal szabtak ki.

Zaol.hu

A járőrök 2024. január 29-én 13 óra 20 perckor Zalakaroson, a Termál úton ellenőriztek egy személyautóval közlekedő 38 éves sofőrt. Az igazoltatáskor felmerült a gyanú, hogy a férfi alkoholt fogyasztott a vezetés megkezdése előtt. A járművezetővel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért további mintavételre előállították a rendőrkapitányságra, vezetői engedélyét elvették, és ittas vezetés miatt büntetőeljárást indítottak ellene – közölte a police.hu.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában