Kék hírek

2024.01.09. 13:38

Baleset szemtanúit keresik a zalai rendőrök

Egy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset miatt indított eljárást a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya.

Zaol.hu

Ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú járművel nekiütközött egy ott parkoló fekete színű Kia típusú személygépkocsi hátuljának

Fotó: Rendőrség

A rendelkezésre álló adatok szerint 2024. január 8-án 7 óra 30 perc és 8 óra 20 perc közötti időben Nagykanizsán, a kórház nyugati oldali parkolójában, a Mária utca 11. szám előtt, egy ismeretlen személy, ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú járművel nekiütközött egy ott parkoló fekete színű Kia típusú személygépkocsi hátuljának, majd adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy az ismeretlen jármű vezetője, vagy aki látta a balesetet, továbbá arról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen az Eszteregnyei Baleseti Helyszínelő Alosztályon, a Nagykanizsai Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-93/312-190-es, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számon. A rendelkezésre álló adatok szerint 2024. január 8-án 7 óra 30 perc és 8 óra 20 perc közötti időben Nagykanizsán, a kórház nyugati oldali parkolójában, a Mária utca 11. szám előtt, egy ismeretlen személy, ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú járművel nekiütközött egy ott parkoló fekete színű Kia típusú személygépkocsi hátuljának, majd adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy az ismeretlen jármű vezetője, vagy aki látta a balesetet, továbbá arról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen az Eszteregnyei Baleseti Helyszínelő Alosztályon, a Nagykanizsai Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-93/312-190-es, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számon.A rendelkezésre álló adatok szerint 2024. január 8-án 7 óra 30 perc és 8 óra 20 perc közötti időben Nagykanizsán, a kórház nyugati oldali parkolójában, a Mária utca 11. szám előtt, egy ismeretlen személy, ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú járművel nekiütközött egy ott parkoló fekete színű Kia típusú személygépkocsi hátuljának, majd adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy az ismeretlen jármű vezetője, vagy aki látta a balesetet, továbbá arról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen az Eszteregnyei Baleseti Helyszínelő Alosztályon, a Nagykanizsai Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-93/312-190-es, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számon – közölte a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában