Rendőrségi hírek

2023.09.25. 12:00

22 anyagi kárral végződött közúti baleset történt a hétvégén Zalában

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában egy súlyos és egy könnyű sérüléssel járó, valamint 22 anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Zaol.hu

Forrás: police.hu

Egy 26 éves homokkomáromi férfi közlekedett személygépkocsival szeptember 23-án 10 óra körül a 74-es számú főúton, Bocska irányából Nagykanizsa felé. A sofőr a 12-es kilométerszelvényben feltehetően ittassága miatt az autóval letért az úttestről, árokba hajtott, majd az autó a tetejére borult. A balesetben a járművezető - aki a helyszíni szemle adatai alapján a biztonsági övet sem használta - súlyosan megsérült.

A szolgálatban lévő állomány tíz főt fogott el, közülük hetet bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök nyolc főt állítottak elő, közülük egy személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés öt esetben történt - írja a police.hu 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában