Kék hírek

2023.07.07. 17:08

Megtalálták a Nemesnépnél eltűnt férfit, orvosi ellátásáról gondoskodtak (frissítve)

A lenti rendőrök nagy erőkkel keresték azt a 60 éves férfit, aki még csütörtökön indult el nemesnépi otthonából gombászni.

Gyuricza Ferenc

Forrás: police.hu

Minderről Sznopek Veronika őrnagy, a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője tájékoztatta lapunkat. Elmondta: a rendelkezésre álló adatok szerint a Nemesnépen élő 60 éves férfi csütörtök délután távozott otthonából, ahova azóta sem tért vissza. Életjelet utoljára pénteken adott magáról, akkor annyit közölt telefonon, hogy eltévedt, nem tudja merre jár. A rendőrök azt is feltételezik, hogy a határ közelsége miatt akár szlovén területre is tévedhetett.

Kolompár Sándor 163 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid, barna haja van. A Lenti Rendőrkapitányság kéri, hogy aki találkozik vele, felismeri, és tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-92-351-004-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú bármely időpontban ingyenesen hívható 06-80-555-111-es zöldszámán, vagy a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Frissítés: Sznopek Veronika szombat délután lapunkhoz eljuttatott közleményében jelezte, a férfit Nemesnép és Márokföld között megtalálták a rendőrök egy búzatáblában, orvosi ellátásáról pedig gondoskodtak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában