Vádat emeltek ellene

2023.02.09. 14:05

Éjszaka rongált meg gépkocsikat Padáron

Gépkocsit rongált meg a fiatal férfi, de közben hátrahagyott egy nyugdíjszelvényt, így nem volt nehéz a nyomára jutni.

Arany Gábor

Illusztráció

Forrás: Pixabay.com

A rongálás 2021. december 31-én hajnalban, fél kettő tájt történt Padáron. Egy helybeli 31 éves férfi a Kossuth utcában egy családi házhoz zörgetett be és a lakó unokáját kereste, mondván, beszélni akar vele. A házigazda a zárt ajtón keresztül közölte, nincs otthon az unoka, ezért a hívatlan látogató távozott. Nem hagyta el azonban az udvart, hanem a garázsokhoz ment és mindkét épületbe  bejutott erőszakkal. A garázsokban álló autók közül egy Suzuki Swift 1,0 GL  személygépkocsi hátsó csomagtér ajtajára kézzel ráütött, amitől az behorpadt, emiatt 93 ezer forint kár keletkezett az autóban. Eközben a férfi ruhájából a földre esett az édesanyja nevére kiállított nyugdíjszelvény, az megkönnyítette a tettes azonosítását. 

A főügyészségi sajtószóvivő, dr. Pirger Csaba közlése szerint az egerszegi járási ügyészség erőszakkal, éjjel elkövetett magánlaksértés bűntette, valamint rongálás vétsége miatt emelt vádat a fiatal férfi ellen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában