Karambol

2022.12.25. 15:37

Halálos motorosbaleset történt Zalaegerszegen (videóval frissítve)

Két autó és egy motor ütközött a Hock János utca és a Belső Elkerülő utca kereszteződésében.

Katasztrófavédelem

Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

Frissítés: 

12.26. 09.00 Videó

17.11. Véget ért a halálos kimenetelű baleset helyszínelése és a műszaki mentés Zalaegerszegen a Hock János utcában. A rendőrök befejezték a helyszíni szemlét és a műszaki mentés is véget ért. A forgalomkorlátozás megszűnt az érintett útszakaszon.

16.37. A helyszínen életét vesztette az a motorkerékpáros fiatal férfi, aki vasárnap délután két óra előtt nem sokkal két személygépkocsival ütközött össze a zalaegerszegi Hock János úton. Információink szerint egy 81 éves zalaegerszegi férfi Opel típusú személyautójával a belső elkerülő útról elsőbbségadás nélkül kanyarodott ki balra a Hock János útra, és autója elejével érintőlegesen nekiütközött a város felől a Körmendi út irányába tartó kétkerekűnek. Ezután a motorkerékpáros nekicsapódott az Andráshida felől érkező, 47 éves helybeli nő vezette Mercedes típusú személyautónak is. A kétkerekűt vezető 23 éves zalaegerszegi férfi a sérüléseibe a helyszínen belehalt. 

Fotós: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

Előmény: 

15.37. Két személyautó és egy motorkerékpár karambolozott Zalaegerszegen, a Hock János utca és a Belső Elkerülő utca kereszteződésében vasárnap délután. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. Az érintett kereszteződésben forgalmi akadályra kell számítani.

Fotós: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

A rendőrség frissítése szerint eddig tisztázatlan körülmények között 2022. december 25-én 13 óra 50 perc körül Zalaegerszegen, a Hock János utca 55. szám előtt kettő személygépkocsi és egy motorkerékpár ütközött. A baleset következtében a motoros olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés idejére a rendőrök a balesettel érintett útszakaszt lezárták.

Fotós: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában