összefoglaló

2021.01.01. 12:10

A szilveszter sem telt eseménytelenül Zalában

Bár a szilveszter a szigorú szabályoknak köszönhetően csendesebben telt, így is akadt munkája a rendőröknek és a tűzoltóknak megyénkben.

police.hu, Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, zaol.hu

A rendőrség összefoglalója a szilveszterről

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A szolgálatban lévő állomány egy személyt fogott el, akit bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai rendőrök egy főt állítottak elő bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés három esetben történt – írja a police.hu.

Meglőtte magát egy férfi Nemespátrón

Nemespátróban egy idős férfi kezében elsült egy fegyver, ami megsebesítette – adtunk hírt. Az eset kapcsán lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett miatt indult eljárás a Nagykanizsai Rendőrkapitányságon.

Tűzoltói beavatkozások 2020. december 31-én

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére december 31-én 11 óra 38 perckor a következő tűzoltói beavatkozást igénylő jelzés érkezett: egy orvosi ellátásra szoruló, magatehetetlen – így ajtót nyitni sem tudó – személy lakásába történő bejutáshoz nyújtottak műszaki segítséget a keszthelyi hivatásos tűzoltók a mentőszolgálat számára Hévízen, csütörtökön délelőtt – olvasható a honlapjukon.

Összesen kilenc tűzeset történt az országban

Országos szinten kilenc tűzeset történt pirotechnikai eszközök miatt. A részletekért kattints IDE!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában