Mindennapi hősök

2018.02.28. 10:01

Átfagyott embereken segítettek a zalai rendőrök

Három bajba jutott járókelőt szállítottak a Magyar Vöröskereszt Átmeneti Szállójára kedden.

police.hu

New York, 2018. január 4. Gyalogos a sűrű hóesésben New Yorkban 2018. január 4-én. Az Egyesült Államokban utoljára egy évszázada tapasztalt hideghullám főként az ország középnyugati részét és a keleti partvidéket sújtja. A tartósan fagypont alatti hőmérséklet eddig tizenegy halálos áldozatot szedett Wisconsin, Észak-Dakota, Missouri és Texas szövetségi államokban.

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Alba Vigaray

Az egyenruhások járőrözés közben 2018. február 27-én 20 óra 15 perckor Nagykanizsán, a Király utcában egy 55 éves, majd 23 óra 30 perckor a Hevesi utcán egy 46 éves, Zalakomárban a Fő utcán pedig 22 órakor egy 50 éves, a járdán átfagyva sétáló férfira lettek figyelmesek.

Az 55 éves férfi Inkére szeretett volna menni, azonban készpénz nem volt nála, nem tudott mivel hazamenni. A másik két utcán fagyoskodó esetében kiderült, hogy tűzifájuk elfogyott, nincs lehetőségük otthonaikat felfűteni.

A rendőrök a bajba jutott férfiakat a fűtött szolgálati autóba ültették, majd elvitték őket a Magyar Vöröskereszt Átmeneti Szállójára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!