Időjárás

2018.11.22. 07:56

Vajon van esélye, hogy havazzon még a héten Zalában?

Váratlanul jött hétfő hajnalban a hóesés, most megmutatjuk mire számíthat a hét második felében!

zaol.hu

Szerencsére a mínuszok még nem repkednek odakint, de a tavaszias időt már hiába sírjuk vissza. A met.hu előrejelzése szerint a héten már a hó sem fog esni.

Csütörtökön a reggeli órákban 4 fokot mutattak a hőmérők és délután sem lesz másként – a maximális hőmérséklet 5 fok lesz. Egész nap marad a ködös idő, néhol az eső is szitálhat, havazásra viszont ne számítsunk. Pénteken sem lesz ordító hideg: reggel 4, míg délután akár 8 fok is lehet. Jobb ha hozzászokunk a ködös, borongós égbolthoz, hiszen egy darabig maradni fog. Eseménytelen napunk lesz – legalábbis, ami az időjárást illeti – mivel sem esőre, sem erős szélre nem kell számítani.

Szombaton lesz a legmelegebb, a reggeli 5 fok délután 11 fokig emelkedhet. Kora délután eleredhet az eső, ami el sem fog állni az éjszakai órákig. Vasárnap az alacsony légnyomás keseríti meg az arra érzékenyek napját. Erős szélre, hóra, sem esőre nem kell számítanunk, s viszonylag kellemes lesz az idő. Reggel 6 fokot, délután pedig 8 fokot mérhetünk majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!