FIVOSZ

2022.11.25. 14:30

Fiatal vállalkozók hete Zalaegerszegen – Segítenek az elindulásban (képgalériával)

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének (FIVOSZ) Zala megyei szervezete is csatlakozott a hétfőn indult Fiatal Vállalkozók Hete országos programsorozathoz, amit egyébként világszerte 150 országban tartanak. A megyeszékhely mellett Budapesten, Győrben, Miskolcon és Nyíregyházán várták az érdeklődőket.

Mozsár Eszter

Gál Katalin, a FIVOSZ megyei elnöke a vállalkozók hetének céljait ismertette.

Fotó: Fehér Márk

Hazánk legnépszerűbb üzleti és karriershow-ját 15. alkalommal rendezték meg, a megyeszékhelyen pedig már ötödik alkalommal várták azokat a kezdő vállalkozókat és fiatalokat, aki kíváncsiak arra, hogy miként valósítsák meg vállalkozói ötleteiket, hogyan indítsák el, illetve tartsák fenn cégüket. Felmérések szerint manapság legtöbbjüket az foglalkoztatja, hogy milyen módon maradhatnak talpon a globális energia- és gazdasági válság közepette. Az üzleti tanácsok mellett a karrierépítéshez és a pénzügyek kezeléséhez is tanácsot kaptak a résztvevők.

Fotós: Fehér Márk

Zalaegerszegen a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központjában az előadások, bemutatkozások mellett a program végén kerekasztal beszélgetés során tapasztalt vállalkozókat és cégvezetőket kérdezhettek a fiatalok. A találkozón egyebek mellett a vállalkozásfejlesztési alapítvány hitelkonstrukcióit és az aktuális pályázatokat is megismerhették. A megjelenteket Gecse Péter alpolgármester, dr. Németh István, a PE ZEK főigazgatója, Gál Katalin marketingvezető, a FIVOSZ Zala megyei elnöke és Böjte Sándor Zsolt vállalkozó, nyugat-magyarországi elnök köszöntötte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!