Hirdetés

2018.02.09. 12:47

A telefonszám keresőt így is lehet használni (X)

Eddig sokan a hagyományos telefonszám kereső szolgáltatásokat vették igénybe, de ma már egy másik kereső szolgáltatás is elérhető. Az interneten a http://www.telefonszam-tudakozo.hu/ segít mindenkinek a tudakozódásban. A szolgáltatás napról napra népszerűbb, hiszen sokak nem szeretnének fizetni azért, hogy bizonyos információk birtokába jussanak. A teljesen ingyen elérhető szolgáltatás mellett egyéb más közérdekű információk is elérhetők az oldalon. Ez egy igen jó hír mindazoknak, akik állandóan bajban vannak a telefonszámokkal.

Mikor van a legnagyobb szükségünk a telefonszám kereső szolgáltatására?

Természetesen akkor, amikor éppen a telefonnal a kezünkben rádöbbenünk arra, hogy a telefonszám, amit fel szeretnénk hívni egy papírdarabon az íróasztalunkon hever, tőlünk körülbelül 200 km távolságra. Ilyenkor azonnal segít a tudakozó, hiszen ha a nevet és a várost, vagy a nevet legalább tudjuk, akkor bizonyára fog találatot adni a rendszer.

Természetesen már városokra bontva is elérhető a szolgáltatás, így ez a folyamat sokkal gyorsabb lesz. Nincsen más teendőnk, mint értelemszerűen kitölteni az űrlapot és a kereső máris dolgozni kezd, és azonnal kiadja a legközelebbi találatokat.

Ha túl kevés adatot ismerünk, akkor biztosak lehetünk abban, hogy több találat közül kell majd kiválasztani a számunkra megfelelőt. Ha több alapinformáció birtokában vagyunk, akkor a keresés gyors és pontos lesz, kevés találattal.

A telefonszám kereső ilyen egyszerűen üzemel. Nem kell agysebésznek lenni a használatához, csak egy okostelefon, egy Ipad, egy tablet vagy egy személyi számítógép kell hozzá. Ezen felül természetesen az internet szolgáltatás a legfontosabb. Azok, akik éppen úton vannak, bátran csatlakozzanak az elérhető wifi-hez vagy használják a mobil internet kapcsolatot.

Nagyon egyszerű a kereső használata

A telefonszám kereső oldalán pár információ birtokában is el lehet indítani a keresést. Elég, ha tudjuk a telefonszámot, ilyenkor a kereső kiadja az előfizető címét. Ha a címet tudjuk és a helyiséget, akkor a nevet és a telefonszámot fogjuk megtalálni. Ha csak egy név és egy település információ van a birtokunkban, akkor is eredményez találatot a kereső.

A kereső mindenkinek jól jön, ha éppen információra van szükségünk. Az oldalon ezen felül számtalan hasznos információs is megtalálható, amelyek a mindennapokat segítik. Ilyenek a közérdekű telefonszámok, a buszpályaudvarok elérhetőségei, a NAV telefonszámai, a repülőtér hívószáma. Nagyon fontos, hogy az alapvető információkat a nap 24 órájában teljesen ingyen elérhetővé teszik minden érdeklődő számára.

Akik már elunták, hogy fizetnek a tudakozó szolgáltatásokért, ráadásul percenként, azoknak mindenképpen ajánljuk ezt az információszerzési lehetőséget. A 11-800-as tudakozó természetesen továbbra is segít az érdeklődőknek, de percdíjas számlázással. Az információt kérésre elküldik SMS-ben és e-mail-ben is.

Akinek ez a megoldás a szimpatikus az továbbra is tudja használni a szolgáltatást. Ezen felül természetesen nemzetközi tudakozó is elérhető, ahol a különféle külföldi telefonszámokat lehet megkérdezni. Érdemes az interneten több helyen is megnézni a lehetőségeket, hiszen azok általában ingyen elérhető szolgáltatásokat takarnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!