Ajánló

2024.05.26. 07:00

Gyermeknapi programok a Vizslaparkban - ELMARAD!

Zaol.hu

Zalaegerszegen május 26-án, vasárnap 10 órától várják a szervezők a gyerekeket és hozzátartozóikat színpadi és térprogramokkal a Vizslaparkban. A gyereknapi attrakciók az Artist Company Társulat gólyalábas előadásával kezdődnek, délután Borka Bohóc, majd a Cosplay Marvel interaktív gyermekműsora következik, 17 órától indul a csokigyáros édességosztó showműsor.

Mindvégig üzemelnek az ugrálóvárak, a kézműves játszóházak, lesz arcfestés, csillámtetoválás, hennafestés, katonai és kerékpáros akadálypálya, pónilovagoltatás, nyuszisimogató, könyves mesesarok. Kettő órakor hangszer- és néptáncbemutatót tartanak.

Frissítés:

Elmarad a vasárnapi zalaegerszegi városi gyermeknapi program a Vizslaparkban

Az időjárási viszonyok és a folyamatos eső miatt a mai ingyenes vizslaparki gyereknap elmarad, írta vasárnap reggel Balaicz Zoltán polgármester közösségi oldalán, hozzátéve, "sajnos az előrejelzések a következő hetekre sem jósolnak bíztató időjárást, de mindenképpen szeretnénk pótolni a programot, ezért június 30-ra, vasárnapra elkezdünk szervezni egy nagyszabású ingyenes vizslaparki légvár partyt."

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában