Bársonytalpas gazdikereső

2023.11.01. 13:00

Vilike várja az igazit

Az állatok örökbe fogadása valahogy valóban úgy néz ki, mint egy társkereső: mindenki az ideálist, az igazit várja, hogy aztán boldogan éljenek együtt, mint a mesében.

Mozsár Eszter

Vilike

A Bársonytalp Zala Egyesület egyik ideiglenes befogadójánál él Vilike, a három és fél hónapos kiskandúr.

Történetéről így ír az ideiglenes gazdi: “Keserves sírására egy kedves ismerősöm lett figyelmes, aki azonnal értesített bennünket. Összeaszalódott testére egy lakatlan ház udvarában a bokrok alatt találtunk rá, szemei összeragadva, utolsó erejével próbálta magára felhívni a figyelmet. Alig pár hetes baba volt akkor, akinek még javában az édesanyja mellett kellett volna lennie. Melegítés, infúzió és kecsketej mentette meg az életét. Köszönjük mindkét hölgynek a tejcit, vagyis Vilike, mert a mai napig ezzel tömi a bendőjét, de már nem cumiból. Most már viszont költözne és az igazi gazdit szeretné levenni a lábáról, a kedves bájával”.

 

A három és fél hónapos kiskandúr ivartalanítási kötelezettséggel, benti tartással, szerződéssel foadható örökbe. Kb. 3,5 hónapos, imádni való kiskandúr, ivartalanítási kötelezettséggel, benti tartással, szerződéssel fogadható örökbe.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában