Könyvtári szombat

2023.02.24. 13:30

Horgolást és versénekeket tanulhatnak a gyerekek a nagykanizsai Halis-könyvtárban

A Halis-könyvtárban a Szombat ismét a családoké programsorozat keretében minden korosztályt érintő repertoárral készülnek február 25-én, vagyis a hónap utolsó szombatján.

Benedek Bálint

Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

A foglalkozásokat 9.30-kor egy tájékoztató nyitja, Bognár Csilla könyvtáros az Arcanum Digitális Tudománytár használatáról beszél. 10 órától a Nők-háza Egyesület a gyermekkönyvtári részlegben kézműves foglalkozást tart a horgolás alapfogásainak gyakorlati bemutatásával, kipróbálási lehetőséggel. Ezzel egy időben Szilágyi Imre informatikus mérnök egy másik helyiségben Népszerű informatika címmel tart előadást. A 11 órakor kezdődő Tarnóczky klubban Kardos Ferenc és Tábori Zita könyvtárosok segítségével a könyvtári adatbázisokban mélyülhetnek el a látogatók, a várossal kapcsolatos fotókat és dokumentumokat is szívesen fogadják. Ezt követően 11.30 órakor Farkas Tibor könyvtáros segítségével versénekeket és ritmusjátékokat sajátíthatnak el a gyerekek a Sárkányház foglalkozás keretében. A délelőtti foglalkozásokat 12 órakor Musztács Krisztián könyvtáros zárja, aki ismét az Arcanum Digitális Tudománytárban rejlő lehetőséget tárja a bibliotékát aktívan használók elé.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!