Paul Walker tiszteletére

2022.10.27. 10:30

Találkozó és felvonulás is lesz a Kanizsa Arénánál

A 4k2kCars&Bikes elnevezésű, autósokat tömörítő új országos közösség zalai tagozata október 30-án vasárnap 19 órakor Paul Walker színész tiszteletére márkafüggetlen autós találkozót szervez a Kanizsa Aréna parkolójába.

Benedek Bálint

Forrás: Illusztráció / Pixabay

Mint ismert a „Halálos iramban" című film főszereplője, Paul Walker autóbalesetben vesztette életét. A színész, 2013. november 30-án Los Angeles közelében próbált ki egy sportautót a barátjával, amikor nagy sebességgel nekicsapódtak egy oszlopnak, és egy fának. A kocsi kigyulladt, s mindketten a helyszínen életüket vesztették.

Birkás Nikolett a szervezet zalai vezetője elmondta: a Mindenszentekhez közeledve úgy érezték autósként illik fejet hajtani a színész előtt, aki maga is rajongott a lóerőkért. Ezért arra kéri a megemlékezésre érkezőket, hogy kulturáltan viselkedjenek és a 20.30 órakor kezdődő felvonuláson is minden szabályt tartsanak be.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!