Frissen Zalából

2021.12.03. 19:00

Fogadj be egy tüneményes kutyust még karácsony előtt!

Örökbe fogadna egy kutyust? Válasszon a Bogáncs Állatmenhely lakói közül!

zaol.hu

Hazel

Hazel 2021. májusában született születésű, feltehetően dalmata és bull típusú terrier keverék szuka. Mikekarácsonyfáról került a menhelyre, ahol kikötve tartották, elég rossz körülmények között. Előéletéből adódóan eléggé neveletlen, s az már most látszik, hogy elég határozott, ezért csak tapasztalt, következetes gazdi mellé ajánlott, aki akár kutyaiskolába is eljár vele.

Hazel sportos és aktív lánykutya Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Nagyon aktív, sportos kutya, akinek lételeme a mozgás. 10 év feletti gyerekek mellé ajánlott, ám nyugdíjasokhoz semmiképpen. Fajtársaival domináns, de kanokkal kijön. Tapasztalt gazdi mellett szukákkal, de cicákkal is szoktatható. Még nincs ivartalanítva, ám amíg megtörténik a beavatkozás addig lefoglalható. Örökbefogadni csak a műtét után lehet! Részletek itt.

Borz

Borz hamarosan négy éves lesz, ivartalanított staffordshire terrier keverék kan. Mielőtt a menhelyre került Szentpéterúron kóborolt. Természetét tekintve eléggé határozott, de kedves és szereti az embereket. Ennek ellenére csak tapasztalt, következetes gazdi mellé ajánlott.

Borzhoz határozott gazda illik Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Elég aktív, sokat kell vele foglalkozni. Más kutyákkal is összeszoktatható. Egy tapasztalt gazdi mellett Borz kiváló családi kutyává válhat. Részleteket itt olvashat!

Lézi

A 2016-os születésű Lézi vemhesen került be a menhelyre Pózváról, ahol gazdái láncon tartották. Régi lakhelyéről már többször is kobzott el kutyákat az önkormányzat.

Lézi lakásban is jól érzi magát Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Múltja ellenére nagyon kedves és aranyos kutya aki lakásban is nagyszerűen érzi magát. Elsősorban egyedüli kutyának ajánlott, de tapasztalt gazda mellett kanokkal összeszoktatható, a macskákat viszont nem szereti. Mivel félti az ételét, ezért kisgyerek mellé csak akkor ajánlott, ha etetéskor nem engedik közelébe a kicsit.

Lézi fajtáját tekintve staffordshire terrier keverék. Ivartalanítva van. Ha még többet megtudnál róla, nézd meg a Bogács Állatmenhely honlapján található profilját.

Ezek is érdekelhetik