PTE Táncoló Egyetem és Táncegyüttes

2021.01.27. 16:35

Online kerekasztal beszélgetés: a Zala Szépe királynője is elmondja véleményét

A kanizsai származású Vargáné Szalai Kata, a 2016-os Zala Szépe szépségverseny királynője is részt vesz a PTE Táncoló Egyetem és a PTE Táncegyüttes szerdán 17 órakor kezdődő online kerekasztal beszélgetésén, melyet tánctanítás követ.

Benedek Bálint

Forrás: Zalai Hírlap / Archív

Fotó: Gergely Szilárd

A témák között szerepelnek a Táncoló Egyetem kurzusai, kapcsolat Támogató Szolgálattal, Guinness-rekordok, jubileumi gálák, PTE Táncegyüttes táncestjei, fellépései neves előadókkal, fesztiválokon, kampányokban, Maszkban is menő vagy fotósorozat, illetve egy fotókihívás. A beszélgetés után a feltett kérdéseket megválaszolják, sőt tánctanításra is lehetőség nyílik.

Fotó: Gergely Szilárd / Zalai Hírlap / Archív

Közreműködnek: Bánkyné Perjés Beatrix projektvezető, Midtgaard-Stickel Franciska (Norvégia) dietetikus, táncoktató, RG-edző, PTE Táncegyüttes alapító tag; Vargáné Szalai Kata földrajz-testnevelő tanár, PTE Földtudományok Doktori Iskola hallgatója, Táncoló Egyetem oktató, PTE Táncegyüttes tag; Majoros Ivett középiskolai tanuló, PTE Táncegyüttes tag; Meher Muhammad Zeeshan (Pakisztán) diplomás ápoló, Táncoló Egyetem résztvevő, PTE Táncegyüttes egykori tag.

IDE kattintva követhető!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!