ezúttal rendhagyó módon

2021.01.06. 10:00

Babafotókból rendeztek kiállítást Gyenesdiáson

Régi hagyomány a településen, hogy minden év végén fotókiállításon nézheti meg a közönség az az évben született helyi kisbabákat. A tárlatot most rendhagyó módon tekinthetik meg az érdeklődők.

Keszey Ágnes

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Keszey Ágnes

Huszonöt kisbaba mosolyog, vagy szemlélődik elmélyülten a fotókon a gyenesdiási Községháza aulá­jában a 2020 végén összeállított kiállításon.

Fotó: Keszey Ágnes / Zalai Hírlap

A járvány miatt a tárlat most nem látogatható, de hogy mindenki megismerhesse a település legkisebb lakóit, a kiállítást szervező József Attila Művelődési Ház és Könyvtár a képekből videós összeállítást készített, amely az intézmény Facebook-oldalán tekinthető meg. A tárlatot már 12. alkalommal szervezték meg. A mostaniról Hársfalvi Györgyné, a művelődési intézmény munkatársa elmondta, hogy a kiállításon szereplő legidősebb baba 2019 decemberének végén született – még az előző tárlat összeállítása után –, a két legfiatalabb pedig 2020 novemberében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!