Fogadj örökbe!

2020.05.14. 17:00

Gazdikereső: Nehéz ellenállni Bodza, Csillag és Vitéz szemeinek!

Gazdagodj egy hű baráttal a Bogáncs Állatmenhelyről! Gazdikereső sorozatunkban ezúttal Vitézt, Bodzát és Csillagot ismerheted meg!

zaol.hu

Vitéz

A rendkívül intelligens Vitéz 2013 júliusában született. Fajtáját tekintve német juhászkutya keverék kan. Előző gazdája meghalt, így került a Bogáncs gondozásába. A menhelyi fajtársaival szemben agressziót mutatott, ezért külön kennelben él, így főként egyedüli kutyának ajánlott.

Vitéz mindene a labda! Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Vitéz nagyon okos eb, imád labdázni és házőrzőnek is kiváló. Kezdő kutyatartóknak, idősek mellé és 10 év alatti gyerekek mellé nem ajánlják. Ha jobban megismernéd, kattints a Bogáncs Állatmenhely honlapjára!

Bodza

Bodza 2015. júliusában született, ivartalanított husky keverék szuka kutya. Testvérével, Csillaggal került be a menhelyre. Korábbi gazdája garázsba zárva tartotta őket. Nagyon szökős, sok foglalkozást igényel, ám nagyszerű családi kutya válhat belőle.

Bodza nem ajánlott kezdő kutyatartóknak Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Kanokkal jó a viszonya, azonban szukákkal és macskákkal való viszonya ismeretlen. Kezdő kutyatartóknak nem ajánlott. További információk itt.

Dödi

Szökései miatt került a menhelyre a 2013-as születésű labrador keverék kislány. Dödi fajtájából adódóan elég mozgékony, ha unatkozik, akkor szökésre hajlamos, ám rendkívül barátságos és jó természetű eb.

Dödi amilyen barátságos, olyan mozgékony Fotó: Bogáncs Állatmenhely

Akár kezdő kutyatartók mellé is kiváló lehet, de kizárólag akkor, ha sportos az új gazdi – derül ki a Bogáncs Állatmenhely honlapjáról.

Ezek is érdekelhetik