Moziajánló

2019.12.05. 17:09

Mutatunk három szuper filmet a hétvégére

Megérkezett a fagy de nem kell, hogy a négy fal közé kucorodjunk. Ha már unja az adventi vásárokat és a forralt bort, térjen be a moziba. Megéri!

zaol.hu

Jégvarázs 2

Bizonyára senkit sem kell meggyőzni arról, hogy a Disney újhullámos hercegnős sztorija nemcsak a kicsiknek szól! A lenyűgöző látvány mellett, az első részhez méltó történet is született, ami valljuk be, manapság igen ritka a mozikban. Akár a családdal, akár a párjával menne, ez a mese kiváló választás!

Miről szól?

A nagy sikerű Jégvarázs folytatásában kiderül miért született Elza varázserővel. A válasz sajnos nemcsak otthonára jelent veszélyt, hanem el is szólítja onnan a lányt. Elza Annával, Kristoff-fal, Olaffal és Svennel együtt izgalmas kalandra indul, hogy lerántsa a leplet a sötét családi titokról és újra megmentse a királyságot!

Hol láthatom?

Cinema City, Zalaegerszeg

Cinema, Nagykanizsa

Fontana mozi, Hévíz

Charlie angyalai

Manapság reneszánszukat élik a remakek, különösen a '70-es '80-as évek sikersorozatait vagy filmjeit szeretik újradolgozni a filmesek. A Charlie angyalai közülük annyiban tűnik ki, hogy a 2000-es évek elején már készült belőle egy két részes feldolgozás Cameron Diaz, Lucy Liu és Drew Barrymore főszereplésével. Az új filmnek azonban már nem ők lesznek a főhősei, hanem egy teljesen új csapat. Aki csak egy vérbeli akciófilmet akar látni a vásznon, ezt a mozit ne hagyja ki!

Miről szól?

A titokzatos Charlie detektívügynöksége az évek alatt igencsak megnőtt. A hálózata már az egész világra kiterjed, így egyre több csapat alakul, akik felderítő- és őrző-védő munkát vállalnak. Ezúttal három új felderítő, Sabrina, Elena és Jane kalandjait ismerhetjük meg.

Hol láthatom?

Cinema City, Zalaegerszeg

Art Mozi, Zalaegerszeg

Cinema, Nagykanizsa

Fontana mozi, Hévíz

Múlt karácsony

A tökéletes karácsonyi randifilm, ami nyakon van öntve egy adag cukormázzal. A Trónok Harca kemény Daenerys-e után Emilia Clark egy igazi romantikus mozival tért vissza a köztudatba. A Múlt karácsonyt a világhírű Last Christmas című sláger ihlette, s nem is árul zsákbamacskát – ha a trailer megfogott, biztosan nem csalódsz!

Miről szól?

A fiatal Kate egy egész évben nyitva tartó karácsonyi üzletben dolgozik manóként. A két ballábas lány hamarosan megismerkedik a jóképű Tommal, aki talán túl szép is, hogy igaz legyen. A férfi szép lassan elkezd átlátni a falakon, amelyeket Kate maga köré épített, ám a két fiatalnak csak nem akar összejönni semmi...

Hol láthatom?

Cinema City, Zalaegerszeg

Cinema, Nagykanizsa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!