Olvasói képek

2019.11.01. 07:25

Mutatjuk olvasóink legmenőbb töklámpásait!

Csütörtök este lecsengett a Halloween, s bár Magyarországon nem túl elterjedt a kelta ünnep, mégis sok kreatív olvasónkat ihlette meg a tökfaragás.

zaol.hu

Fotó: Cseke Ferenc

Rengeteg szuper képet kaptunk, a klasszikus lámpások mellett igazi kreatív csodákkal is találkoztunk. Ezúton is köszönjük olvasóinknak a sok-sok fotót. Lássuk a legjobbakat!

A legnagyobb kedvencünk kétségtelenül Nagy Enikő lámpása, aki tökéletesen elkapta a Halloween hangulatát. Ha a tök a kertben állt, megtapsoljuk azokat a gyerekeket akik ezután is bátran becsengettek egy kis csokiért.

Fotó: Nagy Enikő

Bizonyára a mozikban jelenleg is futó, nagysikerű Joker film ihlette meg Benk Gábort. Lámpásain nemcsak az őrült bohóc, hanem a hős Batman is megelevenedik. Sötétben még hatásosabb a látvány. Tényleg lenyűgöző munkák!

Fotók: Benk Gábor

Fejéregyházi Éva lámpásának vagy hosszú volt a Halloween éjszaka, vagy csupán csak rosszat evett. Mindenesetre nagyon ötletes!

Fotó: Fejéregyházi Éva

A nagykanizsai Dezse Kristóf maradt a hagyományos formáknál. Ezt az ijesztő arcot bizonyára bárki elfogadná Halloeen-i dekorációnak!

Fotó: Dezse Kristóf

A boszorkány és a bagoly elmaradhatatlan a holtak éjszakáján. A nemesrádói Cserfő Tímea nagyszerű, egyedi töklámpásokat faragott a klasszikus mintákkal!

Fotók: Cserfő Tímea

Cseke Ferenc is megosztott velünk három tökfejet. Ahogy üzenetében írta, nem a saját töklámpását fényképezte le. A lentiben pihenő tökfilkók mindenesetre nagyon jól sikerültek!

Fotó: Cseke Ferenc

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!