Szponzorált tartalom

2019.06.09. 05:00

Titkos találkák, amikhez nem kell sok pénz

Ha programszervezésről van szó, akkor az anyagiak mindenképpen szóba kerülnek. Nincs ez másként akkor sem, ha randevú a cél. Míg a kezdeti ismerkedéskor, vagy a sokadik házassági évfordulón a legtöbben igyekeznek egy romantikus helyszínnel, vörös rózsa csokorral meglepni kedvesüket, addig vannak olyan kapcsolatok, melyek esetében egészen máson van a hangsúly. Ha tilosban jársz, akkor elsősorban a felkorbácsolt érzelmek és vágyak azok, amik irányítanak. Ilyenkor az ember gyakran nem is vágyik másra, mint arra, hogy végre a négy fal közé kerüljön a partnerrel, és onnantól az érzékeké legyen a főszerep. Titkos találkák szervezésekor azonban a diszkréció kiemelt jelentőséggel bír.

Tévúton járva

A hűség mindig is központi kérdés volt férfi és nő között. A másik oldal rendszerint eltérően látja a dolgokat, de ha már megéltél mindent elsöprő vágyat és hirtelen támadó szenvedélyt, akkor valószínűleg azok táborát erősíted, akik nem feltétlenül elítélőek a témával kapcsolatban. Természetesen az ideális partner megtalálása legalább olyan fontos mindebben, mint a diszkréció és a minden szempontból megfelelő randi helyszín.

Szállodai kényelmetlenségek

Ha otthon nem megoldható a találkozó, akkor az ember kénytelen másban gondolkodni. A hotelek ugyan minden nagyobb városban megtalálhatóak, ám sokan úgy vannak vele, hogy ennél diszkrétebb megoldást keresnének. Nem véletlen, ugyanis a recepciósok és szállodai alkalmazottak gyakran rosszalló tekintettel illetik azokat a párocskákat, akikről lerí, hogy milyen céllal érkeznek a szállodába. Ezt egyébként gyakran az is megerősíti, hogy csak rövid időt töltenek a ház falain belül. Miért élnéd át mindennek kényelmetlenségét, ha diszkrétebb megoldás is létezik?

Fővárosi búvóhelyek elérhető áron

A buvohelybudapest.hu információi szerint nem csak a diszkréció az egyetlen előny, ami miatt a hasonló lehetőségek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Míg a szállodákban gyakran komoly összegeket ki kell fizetni attól függetlenül, hogy a teljes napra igénybe vesszük-e a szolgáltatásokat, addig a kifejezetten intim programokra ideális búvóhelyeken az ott eltöltött órák száma alapján fizetsz, és így sokkal olcsóbban kihozható a tartózkodás. Többféle megoldás közül választhatsz, ami a búvóhelyek színvonalát illeti, s a fővárosi kínálatban akár luxus színvonalú ingatlanok is elérhetőek a romantikázni, szenvedélyes pillanatokat megélni kívánók számára.

A pénz nem minden!

Manapság minden korábbinál gyakrabban hallani, hogy a pénz mekkora szerepet játszik a férfi-nő kapcsolatok alakulásában. A tapasztalatok azt mutatják, hogy gyakran lényegesebbek az anyagiak, mint a valós érzelmek, vagy legalábbis jelentősen képes a rendelkezésre álló vagyon befolyásolni a partnerek döntéseit. A titkos viszony kialakításakor azonban éppen a közös élet hiányzik annak minden anyagi vonzatával együtt. Nem csoda, hogy egészen más síkon mozognak ezek a kapcsolaton kívül fenntartott viszonyok, és elsősorban a szenvedély a mozgatórugójuk. A sokszor nehezen összehozott találkák alkalmával a pénz az utolsó, ami szerephez jut, és az ideális helyszín megtalálásában sem kell, hogy az anyagiakon legyen a hangsúly. A budapesti búvóhelyek lehetővé teszik, hogy korrekt áron találhass olyan helyszínt, mely igényes környezetet biztosít akár rövid ideig tartó tartózkodás alkalmával is. A hotelek árkategóriájával összehasonlítva sokkal kedvezőbb áron lehet apartmanhoz, nívós lakáshoz jutni, ráadásul ezek esetében a diszkréción van a hangsúly.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!